GLM, IQ серія та багатий асортимент бойлів які ловлять

Trofej — що нового у цього бренду, розповідає Олександр Кубай!

— Розкажіть, будь ласка, що планується, які новинки в цьому році, або новинка в бойлах, в пелеці, в насадках якихось? Що нового буде в цьому сезоні від того, чого не було раніше у минулих сезонах?

— В цьому році сама нова лінійка, яка в нас не продавала ще в попередніх роках, це буде лінійка з GLM. Тобто в нас там рідина і екстракт ми вже зробили, навпаки, ми зробили екстракт, з екстракта ми вже виробляємо рідину, аміносироп і цей екстракт буде основою рідкої частини, додавки приваблювача для розчинних варених бойлів і для пелетців. Пелетс планується 2 мм, 4 мм, 8, 12, 15 і 20.

Це в нас буде такий помірно швидкорозчинний пелетс, бойли будуть 16 парені довгорозчинні і 20 буде розчинний. Ну, ще може бути 24 мм. Це так зовсім з нового, чого ще Трофей ніколи не виробляв.

Зрозумів. Це буде в цій серії, яка у вас називається IQ? Екстракт свіду, GLM, екстракт зі спецій, кревєтка і риба. Це буде якраз нова і це основа.

Вона для всіх IQ ліквідів. Це потужна питательна така добавка поживна, яка може використовуватись окремо без підсилення чи може підсилювати сладкі аміносіропи чи прикормки. Тобто це природні такі штуки, в яких дуже великий вміст білків, ну і плюс приваблення за рахунок природного смаку, який підсилений за що того, що екстракт це зроблено.

І за рахунок того, що там сама PH кислотність вона трохи зменшена з таку слабокислу сторону і це якраз дуже потужне приваблюється. Ну це як вже не для записі, а це навіяло нам з руменських бойлів. В них PH 5,5 десь так в середньому, воно класно працює в нашій воді.

Тому ми теж пішли в це і ми цей смак зробили. Як і у всій риболовлі їх декілька. Перша це така вуглеводна і називається лодка основа, це чисті зернові, з зернових зроблено борошно, там більшої часті своє екстрадовано, це для того, щоб вона краще засвоїлась.

І там невеликий протеін і ця лінійка вона більше всього заточена на ловлю зеркального або листого карпа, тому що він може засвоїти цей рослинний протеін і він дуже важко засвоює протеін тваринного походження. Це вже доведено, деякі спори є, але навіть ті рибаки, які зараз мені там дзвонять, вони згадують свою риболовлю, коли він ловив на зернові, він ловив таку рубу, а як ловив на пєлєчі, боїли з рибною основою, то він ловив лускатого карпа. І от тоді вони, так, згадують, так, дійсно, я так і так.

Оця солодка лінійка вона заточена на лисого карпа. Далі, слідуючи, це в нас класика, це рибно або тваринного походження, там вже великий протеін, більший протеін, він більше заточений на лускатого карпа, тому він ближче до дикого і йому потрібна багата енергія, він її може брати з жиру та протеїну тваринного походження, тому оця лінійка така, значить, там буде протеїн десь до 35%, а 25% у нас в рослинному, це в солодкому пєлєчі, оця різниця. Далі, слідуюча лінійка, це класика спеції.

Спеції вона зроблена теж на солодкій основі, тобто як солодкі на зернових, там нема пілків та протеїнів тваринного походження, вона краще всього спрацьовує як додаток або до солодкої серії, або до рибної, тобто вона, як би, там трошки підкреслює цей смак і, ну, як спеції, як і в звичайні їжі. Вони любу їжу роблять більш смачною, тому це третя така, ну, і ще одну лінійку, яку ми зробили в тому році, вона дуже успішно себе проявила і в цьому році я бачу по попиту, що вона дуже класно продається, тому що вона себе дуже проявила. Це лінійка Амур, яка стоїть окремо від цих, тому що там основа хоч солодка, але сама основа цього продукту – це трава, яку ми підсушуємо, ферментуємо, ну, коротше, ми готуємо цей продукт для того, щоб його вже вставити в сам склад нашого продукту Амур.

Оце така окрема лінійка, яка ні на що не схожа, і вона заточена під окрему рибу. Хоча і короб на неї теж стоїть, ну, але це більше для Амура. Така по смакам, які смаки входять, чи кожен смак дублюється і приймете? Ні, смаки не дублюються, тому що є ж, наприклад, дуже багато лінійок, яких в нас, ну, приклад, класика, жанру, легендарна журавлина кальмар – це солодко з рибою, тобто в нас рибна основа, рибні ароматизатори плюс доданий солодкий ароматизатор.

Тому, як ми звикли, до солодких бойлів ми додаємо, як правило, це сухі ароматизатори або якісь молочні, вибачаюсь, молочні або фруктові, там, полуничка, сливка там і так далі, тому подібна кукуруза. Ось, для рибних ми, як би, підкреслюємо рибу рибними смаками, але є ж суміші, які, вони більше відносяться до рибної серії, тому що там рибна основа, партийна основа, але там додані солодкі ароматизатори і вони, як показала практика, працюють краще. Тому, ви правильно кажете, підкреслюють кожний смак, кожний склад підкреслюється своїм ароматизатором, а там вже все одно, як то кажуть на риболовлі, все одно все мішає, тобто все, що є в сумці, ти не ливаєш, там неважливо, там солодка основа чи не солодка, ніхто там не розбирається.

Але у нас, правильно ви замітили, воно підкреслюється ароматизатором, склад підкреслюється своїм ароматизатором. Великий кусок м’яса, там використовується м’ясне борошно, основа, це рибне м’ясне борошно і великий вміст спецій, тому і назвали його бікстейк, воно смакує і пахне, як м’ясо зі спеціями. А тесоурс, є такий легендарний соурс у нас в Дінаміті, ми використовуємо подібний ароматизатор рибний, який використовує Дінаміт, це такий оригінальний ароматизатор, його нічого не спутаєш.

Але в нас інший склад спецій і це риба зі спеціями, тобто тесоурс це риба зі спеціями, а бікстейк це м’ясо зі спеціями. Це такі гастроваті продукти, насиченим ароматом спецій, але основа там в тесоурсі рибна, а в бікстейкі вона м’ясна. Добре, а тепер по рекомендаціям для риболовів, які смаки, або яку програму брали б із собою на весняну риболовлю, коли відкривається сезон? Чи холодна вода? Весняна риболовлю це якраз те, що ви на це звернули увагу.

Тесоурс, я думаю, що не дарма звернули, ви розумієте, чого звертаєте. Тесоурс і бікстейк, тому що спеції дуже класно відпрацьовують по холодній воді. Тому я думаю, що в цьому випадку якраз, як я б брав собі, я б брав або тесоурс, або бікстейк і звичайно солодку основу теж я брав, але тут я брав або чисті спеції, наприклад, Red Hot Demon можна взяти, це теж нова лінійка, з того року ми там почали.

Не ремікс? Солодкого, зовсім солодкого, це те, завжди, з чого я починаю кожний сезон, коли я не знаю, що собі взяти, я беру сливу. Слива в нас в менталітеті у мене сидить, або вона завжди працює, сливка це весна. Зрозумів.

Тепер поїдемо до питань, які у мене там є. Про новинки розказали початківцям. А, ну, що ви, у вас в цих лінійках Red Hot Demon, бікстейк і тесоурс, вони є во всіх варіантах. Тобто, є маленький поп-апчик 10-мм, потім там якийсь насадочний 16-20, і є пелець, правильно все? Так, все є, єдине, що там не у всіх смаках є поп-апи, я просто не знаю, чи треба їх виробляти, тому що зараз ринок настільки перенасичений поп-апами, зараз кожний, поважаючи себе рибак, він вже виробник поп-апів, тому… Тому я просто думаю, що може я навіть поп-апи, це такий як вид, я або не буду на нього ставити акцент, або зовсім перестану виробляти, тому що, ну, штовхатись серед мільйонів поп-апів, ще давати якийсь свій.

Єдине, що може, я просто повторю смак поп-апа в свою лінійку, наприклад, там, JLM або Red Hot Demon, це буде, але я думаю, що я лінійку поп-апів буду зменшувати, тому що не бачу в ньому сенсу, це по-перше, а по-друге, класика риболовлі карпішеного, це все ж таки годування, тому я думаю, що тут неважливо, якщо в тебе якого кольору поп-ап, чи пєнка буде плавати, чи пінопласт, чи ще щось. Важливо, чим ти годуєш, і чим ти зарядиш свій стік, якою рідиною, яким пілецем, чи крушеним бойлом. Це моя думка.

А ще, у Сесімура є лінійка бойлів в віді Дамблса, вони їх толі в авторці, вони у них в ліквіді. Єсть у вас, похоже, щось таке, в жидкості якісь бойли? Ми намагалися це зробити, але воно якось не продається. Тобто в них, в Британії, трохи інша культура і риболовлі, і споживання прикормок, і купування прикормок.

У нас це трохи по-іншому. У нас це якось перекошено, тому що в нас тренд задають спортсмени, і спортсмени там трохи по-іншому подають свою інформацію, люди на це дивляться. У нас же там і трьоразове чемпіонов світу є в країні, і дворазові, дуже багато досвідчених спортсменів, вони задають тренд.

І вони не роблять цього. Тому я думаю, що нашої реклами не вистачало на те, щоб запропонувати цей вид насадки. Це по-перше.

По-друге, я думаю, що це не потрібно робити, по якій причині. Тобто от в тебе є банка насадки, ти хочеш її використовувати на холодну воду. На холодній воді я би дуже-дуже обережно користувався б ліквідами, тому що це холодна вода, і там по-іншому працюють рецептори у риби і так далі.

Тому я би використовував насадку в чистому вигляді, в бойлі чи в піліці, неважливо в чому. Якщо мені потрібно цю насадку зробити більш виділити, то я можу це зробити, взявши такий ліквід одноімйонний чи інший, я можу вивочити чи залити так, як це я хочу. І третє, я думаю, що бойли в баночках, це буде потрошки відходити, тому що ти можеш купувати кілограм бойлів і наробити собі різних насадок з різним смаком, неважливо з яким, тому це вже економіка.

Я не бачу сенсу вкладати сили, гроші і в рекламу, і в виробництво те, що дуже погано продається, тому що, думаю, що кілограм бойлів купити і зробити собі 10 видів насадки, навіть з одного бойла, це набагато простіше і дешевше, ніж купувати купу баночек. Я думаю, що і рибаночек скоро пройде. Я побачив у вас таку цікаву штуку, нікого не бачив, що ви робите прикормочний пєлєць з диречкою, не то щоб його насаджувати на гачок, а то щоб його гарно пропитувало.

Так, це дирка і ідея такої, це в нас якось перекошено було, що це якийсь насадковий пєлєць. Ні, це якраз для того, що коли ми в пєлєць чи в наш продукт виховуємо дуже багато всяких приваблювачів, ліквідів, подразників і так далі, і нам потрібно, щоб дуже за короткий час великою кількістю виходило воду, тому у нас є поверхня цієї гранули. У поверхні воно може виходити, як це пришвидшити? Тому ми зробили отвір, тому він дуже швидко розчиняється, не тільки ззовні, а й зсередини, тому він трохи сильніше дає цей смак, це по-перше, по-друге він швидше розчиняється, а це вже механіка, вона ж проспрацьовує, особливо на швидку рибу, яка поруч є, вона спрацьовує краще, тому оце ж дирка, якраз отвір, він для цього і є. А насадочна серія у вас є пеліця такого? Вивели його, теж не продається, тому що людина бере в нас пачку пеліця і вона бере з нього і на насадку, були в нас в баночках, тому не бачився.

У нас є довго розчинний з отвіром, є розчинний, якщо у вас швидка риба, чи ви сфлета ловите, то можна взяти розчинну пачку, допустимо, IQ серії 10 мм пеліця, там 2 кольора і 2 смака, як правило, в одній пачці, це у вас буде швидка насадка, яка буде десятка, спрацьовувати, розчинятись десь до години, може трошки менше, якщо там вода дуже тепла і активність буде на воді. Хвилин на сорок може вистачати такої насадки, а ось довго розчинний він може стояти на волосі до доби, його особливість, що в нього він дуже гарно в себе забирає ліквід, він пропитується, просочується, ви можете з одного довго розчинного пеліця, на рибній чи на сладкій основі, зробити собі купу насадок, в баночках теж залити ліквідом, тут єдине, щоб у вас пеліць не поплив, або й ви вже використовуєте, то краще використовувати ліквіди, які ви знаєте, що там точно нема води, якщо стосується це ліквідів трофєївських, то там можна використовувати любий, тому що води в ліквідах наших нема ніякої. Тобто вони з пива нормально будуть? Але це короткий час роботи ліквіду, а наш ліквід якраз за рахунок того, що він трохи повільніше розчиняється, він довше і равномірніше працює, це по-перше, по-друге, такий ліквід трошки сповільнює розчинення насадки, тобто якщо пеліць розчинявся, наприклад, 40 хвилин, то замочений в ліквіді він може розчинятись, якщо там жирний ліквід рибної основи, то він може розчинятись більше години, механіка там звичайно падає, але час розчинення розчинного пеліця стає довшим, тобто можна рідше закидати, десь так.

Так, перейдемо до Бліцу, це у нас така традиція для інтерв’ю. Бліц, яка у вас улюблена водойма, як у Рибака? Зараз було питання, як до Рибака, а не до производителя. Вона в мене як була, так і завершилася.

В мене їх дві, я не знаю, яку з них виділити, я їх обидві назову. Якщо українська водойма, це Медвєшка Донецька область, на якій я виріс і це унікальна водойма, тому я її дуже люблю, тому що на ній було дуже важко ловити і всі, хто на ній ловив, вони пройшли дуже класну школу. А друга водойма з європейських, це Шумбар.

Ось дві водойми, які я не можу сказати, які мені більше подобаються. Наступне, катушка ваша улюблена, топова там може бути? Так, у мене є така класика жанру, дай вам емблем про. Звичайна недорога катушка, яка в мене вже більше 10 років, через 8 років я зробив їм ТО, просто відправив хлопців, щоб вони помазали.

Це така невбиваєма, робоча. Вона трохи важкувата, але це ніспінінг і ніспінінгова ловля, це по-перше. По-друге, вона дуже тягова, вона дуже швидко виматує, в неї там дуже класне передатечно число і вона не прихотлива ні до чого.

Єдине, що я там переробив, зробив її швидкий тормоз, тому що нема не бейтранера, нічого подібного. Тому дай вам емблем про на всіх водоліщах стоять, це по-перше. А по-друге, чи я використовую, тому що я завжди, коли виматую або водоліще, або спот, або маркер, я завжди рахую обороти.

І в цьому випадку в мене співпадають всі розміри, тому що я знаю, скільки я намотав на споті, скільки я закинув на водоліще, на виматуванні, тому в мене всі робочі і спотові, і маркерні катушки, це дай вам емблем про. А водоліще яке? Якщо потрібно ловити, є можливість до 100 метрів ловити, то я використовую інше водоліще, це у нас Фокс, господи, я забув, як воно називається. Тонкий, 3,5 лб, воно дуже тонке, дуже м’яке, Фокс.

Я вам потім напишу в вайбері. Харшо, харшо. Тепер, яку волосінь використовуєте? Використовували раніше, перейшли на іншу може, або використовуєте вже 20 років одну ту саму? А ось сам волос, на чому вдітий бойл, це як правило 0,08 або 0,10 міліметрів, тонка, дуже м’яка нитка, яка правильно працює на розвороті самої насадки, яка дає можливість правильно розворачувати.

Я зрозумів, мені бренд потрібен, щоб я статистику таку, ліска така, поводок такий, крючок такий. Крючок, значить так, гачок, самий любімий, це Маруто, японський кований, звичайний гачок, не буду пояснювати чому, тому що не треба, не треба. Маруто, можливо Гамакацю чи Хаябуса, це гачок.

А якщо Гамакацю і Хаябуса, то яка серія, і Маруто, як вона називається? Маруто, там просто карпова серія, вона просто по номерах йде, там просто класика, я сам колись її продавав, називав її олдскул, стара школа, це звичайний вайтгейп на всі випадки життя. Оце вона, що на попап, що на що завгодно, це гачок. Далі ліска, ну все ж таки я більше всього полюбляю фоксівську ліску.

Більше всього. Розуміло, не питаю чому, це кожен за себе. Останнє питання, який монтаж найлюбленіший? Це звичайний скальзяк, в 99, і 9 випадків всіх риболовлі, це звичайний скальзяк, це звичайний скальзяк, це звичайний скальзяк, це звичайний скальзяк, це звичайний скальзяк, це звичайний скальзяк, це звичайний скальзяк, це звичайний скальзяк, це звичайний скальзяк, це звичайний скальзяк, це звичайний скальзяк, це звичайний скальзяк, це звичайний скальзяк, це звичайний скальзяк, це звичайний скальзяк, це звичайний скальзяк, це звичайний скальзяк, це звичай Ну, не всі знають.

Ну, чому? На флент, тому класична ловля вона така, не всі зрозуміли. Коли всі заловили 10-кілограмовий карп, а ви хочете ловити щось побільше, то вже задумується про класичні коментарі. І останнє питання.

Улюблений алкогольний або не алкогольний напій? Улюбленість? Безалкогольний – це кава, можу зробити рекламу радіо-каві – це карп’ятник наш, який, я в нього вже багато років купую каву, він жарить, дуже класно робить. Це кава, а алкогольний – це візки. Я не дуже в цьому прискіпливий, мені подобається якийсь такий м’який, не жорсткий, тому може Джек Деннеріса, може там і Чівоса.

Я завжди цього не купую, що дарують. Я кажу так, але дарують там коньяк, водку, я її передаровую, віддаю. А ось візки – ні.

Візки я залишаю собі, любу. Будемо його публікувати, бажаємо в цьому сезоні вам великий продаж, щоб все було поскоріше, наступив мир. Так, дякую вам і вам того ж. Я думаю, що спільними зусиллями ми зможемо зробити і ваші повернення більш успішними, і наші.

Дякую вам за інтерв’ю, до побачення.

By admin

Related Post

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *